Om os

Umbriavine

Umbria vine er passioneret omkring vine fra Umbrien og specielt området omkring Montefalco. 

Vi kender vinbønderne deres marker og deres produktionsmetoder. Dette gør at vi står 100% indenfor deres vine, vi ved de er produceret med en passion for arbejdet med denne form for landbrug altså dyrkning af druer, der kan give de mest fantastiske smagsoplevelser. 
 
Alle vinhusene er familie ejet og har været det i flere generationer, de er vokset op med vindyrkning. 
Det er denne passion der har gjort Umbria vine så Dagens lys i efteråret 2018.  Lamberto fra ColleCiocco vores gode ven gennem 18 år blev ved med at skubbe på, ikke kun for hans egen skyld men også for at få promoveret områdets vinkonge, en ualmindelig god vin nemlig Montefalco Sagrantino.  
I dag er flere af leverandørerne rigtig gode bekendte som vi altid besøger når vi er i Montefalco, vi kender deres ægtefælder og børn, og nyder at få en snak om vin, vejret og hvordan høsten er gået eller om hvordan det er at drive vinhus og være en familie med små børn.

Sandt at sige er vi ikke vinkendere i den brede forstand, men når emnet er vin fra Montefalco er vi ret godt kørende og vil gerne give den danske vinelsker en mulighed for at smage vin fra en Italiensk region som ikke er voldsom kendt men overrasker med nogle super vine, de har nemlig hele spekteret fra bobler over hvide og rosé til røde samt lækre dessertvine. 
 
Vi holder til i det Sydfynske på en nedlagt landejendom hvor den gamle svinestald fra 1850 er bygget om til et lille hyggeligt vinsted.   
Kontakt gerne hvis du er i området og gerne vil smage vin eller for arrangementer med vinsmagning.

Scroll to Top

Bekræft din alder

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os.
Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge.

Når du klikker "Videre" bekræfter du at du er minimum 18 år